fbpx

Bijenbaas Glühwein recept

Glühwein Recept voor 8 personen

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten:

  • 1 liter rode wijn/1 liter glühwein
  • 1 sinaasappel
  • 1 el Bijenbaas honing
  • 6 kruidnagels
  • 2 steranijs
  • 2 kaneelstokjes

 

 

Zo maak je het:

Was de sinaasappel. Je kunt de sinaasappel in zijn geheel laten of door de helft/in partjes snijden. Steek de kruidnagels in de schil van de sinaasappel. Zo kan je later makkelijk de kruidnagels makkelijk terugvinden!

Doe alle ingrediënten in een pan en verwarm dit op een laag vuurtje. Roer het door elkaar. Laat het niet koken want dan vervliegt de alcohol, erg zonde!

Laat de glühwein 15 tot 20 minuten op een zacht vuur trekken.

Schenk de glühwein in glazen en garneer met een extra schijfje sinaasappel.

 

 

Bijenbaas

Doe mee

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, honingoogsten en activiteiten voor behoud van bijen en natuur.

We gaan je geen spam sturen. Wel af en toe een bericht waar je hopelijk wat aan hebt, of een vraag. Of de aankondiging van de gratis zaadmix-actie. Of informatie over  de oogst van een bijzonder soort honing, die beperkt beschikbaar is en alleen aan deelnemers aangeboden wordt .

Leuk dat je meedoet! Je aanmelding lijkt gelukt.