fbpx

Provincie: Limburg

Sint Geertruid ligt op 138 m hoogte, op het Plateau van Margraten. Ten westen en zuiden van Sint Geertruid, daar waar dit plateau afdaalt in het Maasdal bevindt zich het Savelsbos. Een bijzonder landschap. En een bijzondere plek. Onze bijen staan op het land van Hoeve De Koeberg. Een monumentale carrehoeve waarvan het oudste gedeelte, het woonhuis, stamt uit 1750.

Rene Keulen heeft het bedrijf van zijn ouders overgenomen en is totaal overgeschakeld naar een biologische bedrijfsvoering. Het is een melkveebedrijf waar ze op hun ruim 60 ha grond hun eigen voer voor het vee verbouwen zoals gras, graan en mais.

De Koeberg is op dit moment bezig met het realiseren van 4 vakantiewoningen. In de zomer van 2020 hopen zij hun eerste gasten te mogen ontvangen. 

Bijenbaas

Doe mee

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, honingoogsten en activiteiten voor behoud van bijen en natuur.

We gaan je geen spam sturen. Wel af en toe een bericht waar je hopelijk wat aan hebt, of een vraag. Of de aankondiging van de gratis zaadmix-actie. Of informatie over  de oogst van een bijzonder soort honing, die beperkt beschikbaar is en alleen aan deelnemers aangeboden wordt .

Leuk dat je meedoet! Je aanmelding lijkt gelukt.