6 personen
20 minuten
Ingredient
- 3 vellen filodeeg
- Vloeibare Bijenbaas honing
- Olijfolie
- 200 gram feta
- Verse tijm
Ingrediënten saus
- 6 el Griekse yoghurt
- Halve granaatappel
- Peper en zout
- 1 teentje knoflook
- 2 el bieslook
Zo maak je het:
Snij de blokken feta in 6 balken. Snij de filodeeg zo dat deze omgewikkeld kan worden om de feta. Leg de feta op het filodeeg en lepel wat Bijenbaas honing en strooi wat tijm er overheen.
Wikkel de feta in de filodeeg tot een mooi pakketje. Borstel het deeg in met olijfolie en bak het krokant in de pan. Laat uitlekken op keukenpapier.
Maak de saus: pel en pers de knoflook. Haal de pitjes uit de granaatappel. Roer de knoflook door de yoghurt en kruid met peper en zout. Doe de saus in een kom, lepel de granaatappel pitten en bieslook erover. Maak het af met wat olijfolie en peper naar wens.