Voor: 2 personen
Duurt: 30 minuten
Ingrediënten
- 4 vijgen
- 40 gr pecan noten
- 350 gr havermout
- 400 ml sojamelk
- 2 bananen
- 3 tl kaneel
- 2 tl Bijenbaas honing
- Halve tl zout
- 2 tl vanille extract
- 3 tl bakpoeder
- 2 eieren
Zo maak je het:
Rooster de pecannoten 5 minuten op 180 graden.
Voeg alle ingrediënten, behalve het ei, de vijgen en noten bij elkaar in een kom en mix met een blender of staafmixer tot een egaal deeg ontstaat.
Voeg het ei toe en mix nog ongeveer 10 seconden totdat het ei volledig is opgenomen.
Verhit de pan met kokosolie of boter. Giet wanneer de pan goed heet is het beslag in kleine rondjes in de pan en bak ze 2-3 minuten per kant goudbruin.
Snijd de vijgen in partjes en leg deze samen met de pecan noten op de stapel pannenkoeken. Om het af te maken: een paar flinke eetlepels bijenbaas honing!