fbpx
Bijenbaas mobiel
Hit the Road Jack (of Jacqueline)
 
You got a fast car (provided by us), we got honey to bring everywhere!
 
 
En nee als je geen jack of Jacqueline heet is dat natuurlijk ook goed.
 
 
Wat zoeken we nou echt? Iemand die voor twee a drie dagen in de week de auto in springt met zijn of haar Bijenbaas trui aan. Met als eerst stop Schoonrewoerd om daar de bestellingen van de winkels op te halen. Voordat je vertrekt bel je nog even een rondje naar andere klanten of ze nog voldoende honing hebben. Je maakt een route voor het brengen van de honing naar de klanten maar ook om nog een paar winkels te bezoeken, die nog niet onze honing verkopen.
 
 
Aan het einde van de dag kom je terug, pakt een drankje en vertelt al je avonturen aan je collega’s. Je noteert nog even wat je hebt afgeleverd en waar je bent geweest en gaat weer richting huis.
 
 
Wie is er op zoek naar jack of jacqueline? Bijenbaas! We winnen honing uit de Nederlandse natuur, en die honing wordt verwerkt door mensen die er om goede redenen mee bezig willen zijn. Bijenbaas houdt bijen in de natuur. We gebruiken geen schadelijke middelen en we brengen de bijen niet naar fruittelers en andere kwekers die wel met chemische gewasbescherming werken. We reizen überhaupt niet met de bijenvolken. Elke pot honing is terug te leiden naar de plek waar de bijen hun eigen gang zijn gegaan. Vanuit de bijenraat gaat de honing direct het potje in.
 
 
Om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte en natuur is voor onze bijen – en voor andere dieren, planten en bomen, verwerven we voor elke verkochte pot honing één vierkante meter natuur. Omdat onze bijenstanden verdeeld zijn over de provincies van Nederland, kunnen we ook lokale honing verkopen. Het liefst in de provincie waar de honing het potje ingaat, zodat we niet met de honing hoeven te slepen.
De honing van Bijenbaas is duurzaam en verantwoord, zonder poespas. Honing zoals hij bedoeld is, lekker voor jou en goed voor de bijen.
 
 
Ben je enthousiast? Mooi! Ken je iemand die hier enthousiast van wordt? Ook mooi!
 
 
Wil je laten weten dat je enthousiast bent? Dat kan: spam Jessica via haar mail jessica@bijenbaas.nl of via telefoon 0614749698.
 
 
Als ze niet opneemt: stuur even een what’sapp. Het kan namelijk zijn dat ze met haar hoofd in een bijenkast staat.
Bijenbaas

Doe mee

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, honingoogsten en activiteiten voor behoud van bijen en natuur.

We gaan je geen spam sturen. Wel af en toe een bericht waar je hopelijk wat aan hebt, of een vraag. Of de aankondiging van de gratis zaadmix-actie. Of informatie over  de oogst van een bijzonder soort honing, die beperkt beschikbaar is en alleen aan deelnemers aangeboden wordt .

Leuk dat je meedoet! Je aanmelding lijkt gelukt.