fbpx
We hebben er een nieuw verkooppunt bij! Sinds kort wordt onze honing uit Blaricum verkocht bij VKUS in Bussum.

Oorspronkelijk is VKUS in Rusland gestart, waar het in korte tijd uitgroeide tot 1400 vestigingen. In Nederland opende ze voor het eerst de deuren in Amsterdam, en sinds kort is er een nieuwe winkel geopend in Bussum. VKUS staat voor eerlijke, duurzame en verse producten. Ze halen hun melk direct van de boer, waardoor het ook zijn verse smaak behoud. Daarnaast richten ze zich op veganistische melkvervangers, waardoor ze zich ook met recht de moderne melkboer mogen noemen. 95% van de producten die ze verkopen is lokaal en ze proberen vooral producten met een verhaal te verkopen. Daarom past bijenbaas zo goed bij hen in het assortiment!

Impact maken begint al bij de producten die je koopt. Door lokale producten te kopen maak je de product-keten kleiner waardoor je ecologische voetprint verkleint, én support je de lokale boeren en producenten. Daarnaast zijn er tegenwoordig steeds meer merken zoals Bijenbaas, die hun product gebruiken om impact te kunnen maken. Super goed dat VKUS al deze producten bij elkaar brengt en het voor jou makkelijk maakt om de juiste producten te kiezen!

VKUS - 7 tips of aanbevelingen - Bussum, Noord-Holland

 

Bijenbaas

Doe mee

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, honingoogsten en activiteiten voor behoud van bijen en natuur.

We gaan je geen spam sturen. Wel af en toe een bericht waar je hopelijk wat aan hebt, of een vraag. Of de aankondiging van de gratis zaadmix-actie. Of informatie over  de oogst van een bijzonder soort honing, die beperkt beschikbaar is en alleen aan deelnemers aangeboden wordt .

Leuk dat je meedoet! Je aanmelding lijkt gelukt.