fbpx

bijenbaas bij bijenkorf

Bijenbaas honing nu ook te koop bij de vestigingen van de Bijenkorf. Bij de Bijenkorf kun je onder andere terecht voor exclusieve champagne, heerlijke wijn, bijzondere chocoladesoorten en taarten.

Als onderdeel van hun duurzaamheid beleid heeft de Bijenkorf ervoor gekozen om meer lokaal geproduceerde producten zoals de honing van Bijenbaas aan te bieden. Nederland is na de VS de grootste landbouwexporteur ter wereld. Maar aan de andere kant wordt ongeveer driekwart van ons eigen voedsel geïmporteerd. En dat heeft impact op ons milieu. Lokaal geproduceerd voedsel veroorzaakt minder uitstoot en er is minder transport en opslag voor nodig.

Daarnaast breidt De Bijenkorf haar aanbod van biologische producten en materialen steeds verder uit om het gebruik van schadelijke pesticiden in de keten terug te dringen. Wat natuurlijk goed is voor de bijen! Onze honing is trouwens ook vrij van pesticiden.

 

 

 

Bijenbaas

Doe mee

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, honingoogsten en activiteiten voor behoud van bijen en natuur.

We gaan je geen spam sturen. Wel af en toe een bericht waar je hopelijk wat aan hebt, of een vraag. Of de aankondiging van de gratis zaadmix-actie. Of informatie over  de oogst van een bijzonder soort honing, die beperkt beschikbaar is en alleen aan deelnemers aangeboden wordt .

Leuk dat je meedoet! Je aanmelding lijkt gelukt.