fbpx

Onze Bijenbaas honing nu ook te koop in Friesland. Natuurvol in Workum verkoopt het! Natuurvol is een winkel en webshop voor een duurzame lifestyle. De natuur staat centraal en dit zie je terug in het assortiment. Denk hierbij aan materialen zoals hout, bamboe, kurk en geheel natuurlijke ingrediënten bij het food.

De duurzame artikelen voor huis en tuin en ook het food zijn veelal handgemaakt. Dit kan betekenen dat ze lokaal gemaakt zijn door mensen uit de omgeving van Friesland maar ook dat ze verder weg gemaakt zijn in ontwikkelingslanden als het gaat om de Fairtrade producten.

De duurzame gedachte geeft ook aan dat je producten vindt voor je interieur die gerecycled, vintage of geupcycled zijn. Het doel is om zoveel mogelijk te hergebruiken. Biologische en milieuvriendelijke materialen behoren zeker ook tot het assortiment omdat de natuur bij elk product centraal staat.

Natuurvol heeft een breed duurzaam assortiment. Alles wat natuurlijk is met een goede gedachte, past binnen het duurzame concept. Je kunt terecht voor woon- en tuinaccessoires maar ook planten, biologische zaden en biologische aarde zijn verkrijgbaar. Daarnaast zijn er in het assortiment ook enkele meubels. De afdeling food geeft je op dit moment de keuze uit chocolade, pindakaas, thee, granola, kauwgom,  fruitijs en… Bijenbaas Honing. Elke dag wordt de keuze groter!

Bijenbaas honing Natuurvol Workum

 #bijenbaas #eerlijkehoning #friesland #puurnatuur#savebeessupportbeekeepers

Bijenbaas

Doe mee

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, honingoogsten en activiteiten voor behoud van bijen en natuur.

We gaan je geen spam sturen. Wel af en toe een bericht waar je hopelijk wat aan hebt, of een vraag. Of de aankondiging van de gratis zaadmix-actie. Of informatie over  de oogst van een bijzonder soort honing, die beperkt beschikbaar is en alleen aan deelnemers aangeboden wordt .

Leuk dat je meedoet! Je aanmelding lijkt gelukt.