fbpx

Zoals eerder gemeld: Momenteel loopt er bij de Europese Unie een burgerinitiatief dat de biodiversiteit en het leefgebied voor insecten in Europa wil beschermen en verbeteren. De initiatiefnemers willen de Europese Commissie ervan overtuigen wetgeving te maken die onder andere het gebruik van pesticiden drastisch vermindert, schadelijke pesticiden verbiedt, structurele diversiteit in het agrarische landschap bevordert en onderzoek en monitoring intensiveert.
Om een bindend standpunt af te dwingen moeten een miljoen EG-burgers de petitie ondertekenen. Je steun is daarom cruciaal om ons doel te bereiken. De petitie loopt nog tot eind mei 2020 maar… stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen! Oprechte dank! Meer informatie vind je hier (Klik op de blauwe knop ‘Steun betuigen’ rechts bovenaan de pagina om de enquête in te vullen):

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/public/initiatives/open/details/2019/000010/nl?fbclid=IwAR3d8neot5kufHO1nBJoqqYSf2FkiRHC6ZdB37E9D1pgsZQAJEo95oL60XM

Als je op de button “support” of “steun” klikt kom je op de site https://wesavebees.eu/en/ waar je de petitie kan ondertekenen.

#bijenbaas #eerlijkehoning  #puurnatuur #savebeessupportbeekeepers #wesavebees
#lekkerbuitenspelen #meernatuur #gezondebijen #queenB #honeysavethebees www.bijenbaas.nl
#urbanbeekeeping #debijzaak #bijenvoorbedrijven

Bijenbaas

Doe mee

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, honingoogsten en activiteiten voor behoud van bijen en natuur.

We gaan je geen spam sturen. Wel af en toe een bericht waar je hopelijk wat aan hebt, of een vraag. Of de aankondiging van de gratis zaadmix-actie. Of informatie over  de oogst van een bijzonder soort honing, die beperkt beschikbaar is en alleen aan deelnemers aangeboden wordt .

Leuk dat je meedoet! Je aanmelding lijkt gelukt.